Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wafels bakken tijdens kersenfestival

Zonnebloem afdeling

Deze dagen zijn wij weer door de familie Vernooy uitgenodigd om wafels te bakken tijdens het kersenfestival in een kraam met 6 ijzers.

Wij willen iedereen, die geholpen heeft om het Kersenfestival 2017 tot een geslaagd project te maken, heel hartelijk danken.

Op vrijdagmiddag 2 uur zijn we begonnen met het maken van het beslag en op maandagmiddag om 3 uur hadden we alles weer netjes schoon gemaakt en gewassen.

Doordat iedereen zo enorm geholpen heeft is het gelukt om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, waarmee we voor onze gasten leuke uitjes kunnen organiseren

We waren zondag om kwart over 5 ‘los’ en we hoefden niemand teleur te stellen.

We hebben er hard voor gewerkt, maar ook met elkaar gelachen en bijgepraat.

Het weer was op zaterdag niet helemaal goed, maar onze 6 ijzers hebben niet stil gestaan en de onderlinge sfeer was ook gezellig.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?