Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemuitje 14 juni

Zonnebloem afdeling

Lunchen met twee gasten, kleinschalig uitje.

Mevr. Verkerk en  Mevr . van Dijk

Vrijwilligers Lenie Daalhuizen en Wil Oostveen

 

Rond twaalf uur zouden we de dames ophalen

Lenie haalt Mevr . van Dijk met de auto

En ik zou Mevr.Verkerk ophalen in haar rolstoel

Mevr Verkerk zat al klaar ze moest toch nog even haar lippenstiften

Even rondje Zuster Wiekardhof zo naar de kerkweg

De andere zaten al te wachten in het zonnetje

Eenmaal binnen gekomen de tafel gezellig gedekt met een vaasbloemen

De dames vonden het prachtig .

We hebben toch maar voor een warme maaltijd gekozen

Meloen met ham  -  Asperges  met  krielaardappeltjes  ham  ei  met een sausje  -  toetje met frambozen

Ze hebben zitten smullen ze vonden het heerlijk

Gezellig geklets en gelachen over alles ze zaten echt te genieten

Rond kwart voor drie hebben we de dames weer naar huis gebracht

Ze vonden het zo gezellig en zeer geslaagd dat je mensen zo blij kan maken

Als dank kregen Lenie en ik lekkere chocolade

 

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?