Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemgasten bekijken nu eens andere bloemen in de tuinen van Appeltern!

Zonnebloem afdeling

Van Rob Mocking van Mocking Hoveniers had de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek twintig toegangsbewijzen voor de Tuinen van Appeltern ontvangen waar we ontzettend blij mee waren en die we donderdag

Een bezoek aan de tuinen van Appeltern paste precies in ons programma en het nieuwe beleid van de Zonnebloem, namelijk het organiseren van kleinschalige activiteiten.  In een onlangs gehouden enquête onder de gasten kon interesse en voorkeur voor activiteiten in kleine groepen worden aangegeven. Bijvoorbeeld bezoek aan een  dierentuin, winkelcentrum, tuincentrum, museum of concert of gezamenlijk lunchen, wandelen of koffiedrinken. We hebben afgelopen twee jaar al vele zonnebloemgasten verrast en blij gemaakt met één van deze uitjes en gaan daar zeker mee door.

Gasten die voorkeur hadden voor een bezoek aan een tuincentrum en enkele begeleiders zijn  3 augustus afgereisd naar Appeltern waar we een fantastische ochtend hebben beleefd in de tuinen die afgesloten werd met een lunch. Niet alleen de gasten, ook de begeleiders hebben er zichtbaar van genoten.  Bij het uitzetten van de looproute was rekening gehouden met rolstoelen en rollators. “Wat een prachtige tuin, wat een borders, wat een bloemen, wat een mooie kleuren!” en andere uitroepen van gelijke strekking hoorde je voortdurend. “Wat een geweldige dag hebben jullie ons bezorgd!” Kortom het was een groot succes.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?