Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paleis Soestdijk

Zonnebloem afdeling

Kleinschalig uitje: met 4 gasten naar Paleis Soestdijk.

Vrijdag 1 september is Gerrie van der Horst met 4 gasten naar Paleis Soestdijk geweest. Eerst koffie met taart in de Oranjerie  en om half 12 de rondleiding. De rondleider kon het op een zeer humoristische wijze vertellen en iedereen vond het de moeite waard. Wij zaten in een groep van ± 20 personen. Met de lift omhoog en later met dezelfde lift weer naar beneden want de lift op het eind was te smal. Dus weer helemaal terug door het publiek. De begeleiding hierbij was super.

Het gedeelte ingericht door Anna Palowna (de dochter van de Tsaar uit Rusland) was het mooiste. Waar Bernard en Juliana hebben gewoond was helemaal leeg. Alle spullen zijn bij de Oranjes.

Al met al een bijzonder mooi kleinschalig uitje. Natuurlijk moesten we even op het balkon om te wuiven.

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?