Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnedag 2017

Zonnebloem afdeling

Elk jaar staat de tweede zondag van de maand september in het teken van de Nationale Ziekendag. De afdeling Cothen/Langbroek springt daarop in met het organiseren van een gezellige middag, Zonnedag.

Cothen/Langbroek, 12 september 2017. Elk jaar staat de tweede zondag van de maand september in het teken van de Nationale Ziekendag. De afdeling Cothen/Langbroek springt daarop in met het organiseren van een gezellige middag, de zogenaamde Zonnedag, voor alle Zonnebloemgasten. De zaal van het Muziekcentrum Excelsior was afgelopen zaterdagmiddag prachtig versierd met heel veel zonnebloemen. De Cothense bloemist Peterse had duidelijk extra zijn best gedaan om de boel tijdens deze regenachtige middag extra op te fleuren. Het zag er bijzonder sfeervol uit. Bij binnenkomst vanuit de stromende regen riepen de gasten: “Wat is het hier lekker warm en gezellig”. Iedereen zocht een plekje en kreeg een lekker kopje koffie, thee en wat lekkers gepresenteerd. Gisteren en eergisteren werden er al bloemetjes door de Zonnebloem Cothen/Langbroek gebracht bij diverse zieke mensen. Wat zijn ze daar blij mee. “ Klein gebaar, groot geluk “

Het thema van deze middag was: “Zonder elkaar is iedereen alleen”

Na het openingswoordje door Trudy Zomer startte de middag met een stukje bezinning. Daaraan verleenden Lieke Weima en Rian van Kleef van de Cothense kerken hun medewerking. Mede middels het aansteken van kaarsen werd stil gestaan bij de zieken en degenen die ons ontvallen zijn afgelopen jaar. Tijdens het lied: “Samen zijn” van Willeke Alberti werd door iedereen spontaan meegezongen. Al onze bijeenkomsten van afgelopen jaar stonden zeker in het teken van bovenstaand thema, want dankzij de hulp van onze vrijwilligers weten we onze gasten steeds weer te verrassen met vele leuke en gezellige uitjes.

Entertainment!

Na dit stemmige onderdeel was het tijd voor entertainment en hoe!! Cabaret duo “Turbo Toos en Super Stien” (2 zussen uit Brabant met onvervalst dialect) maakten er een geweldig feestje van! Wat werd er gelachen tijdens hun bijzonder komische acts. De zaal lag echt dubbel. Vooral toen ze met halsbrekende toeren gingen “paaldansen”. De feestvreugde werd nog verhoogd met het uitdelen van lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk de altijd overheerlijke advocaat met slagroom. Alle blije reacties van onze gasten na afloop waren hartverwarmend. Daar doen we het met elkaar voor. Het was echt een fantastische middag, waar iedereen met veel voldoening op terug kan kijken.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?