Gasten Zonnebloem Cothen/Langbroek vangen forellen

Zonnebloem afdeling

Kleinschalig uitje.

Vrijdag 7 juli jongstleden verzamelden een aantal gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek zich om negen in de kantine van de familie Oostveen te Cothen. Na een kopje koffie ging men naar de visvijver.  De hengels werden opgetuigd en Dirk Schouten wist al na enkele minuten de eerste forel binnen te halen. Toen de temperatuur verder ging stijgen nam de vangst ook af. Maar aan het einde van de ochtend had toch elke visser wel een vis in zijn bezit. Na afloop werd er nog even nagepraat en volgens de heren vissers was het een geslaagde ochtend, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?