Een aangename verrassing tijdens de Lente-Paasbingo van de Zonnebloem afdeling Cothen -Langbroek

p1000842jpg

Dinsdagochtend 20 maart kwamen maar liefst 65 gasten het muziekcentrum van Excelsior binnen; op eigen kracht of gehaald door één van de 17 vrijwilligers die deze ochtend paraat stonden.

In een lenteachtig versierde zaal stonden de bingoprijzen in de stijl van Pasen en de lente al prachtig uitgestald. De gasten werden meteen voorzien van koffie met cake.

 

Tijdens de opening door de voorzitter Wim Groot Jebbink kwam een groep mensen binnen die zeker geen Zonnebloemgasten waren! Het bleken afgevaardigden van de Stichting Verlichte Optocht Cothen te zijn. Zij verblijdden de Zonnebloem afdeling Cothen-Langbroek voor de tweede maal met een gift van maar liefst 250 euro .  De uitreiking van dit bedrag werd symbolisch gedaan door overhandiging van een levensgrote cheque waarop het bedrag stond vermeld. In 2017 mochten we ook al zo’n bedrag in ontvangst nemen. Maar ze hadden er nu, heel ludiek, nog 35 euro extra aan toegevoegd als felicitatie want dat getal staat voor ons 35-jarig jubileum dit jaar.  Ze onderstreepten dat  ze de Zonnebloem graag ondersteunen op deze manier omdat we veel mensen regelmatig fijne momenten bezorgen.  Wat een ontzettend leuke verrassing! Wim  bedankte uiteraard hartelijk voor deze fantastische gift. “Het bedrag zal zeker goed besteed worden.  Zo’n extraatje komt zeer goed van pas tijdens ons jubileumjaar” aldus Wim.

Bij zijn afscheidswoordje wees Wim er op dat het mogelijk is donateur te worden van de Stichting Verlichte Optocht Cothen en raadde dat ook zeker aan!

 De bingo, onder de bezielende leiding van Tonnie van Hengstum en Teuna van Maanen, was een groot succes en niemand ging zonder prijs naar huis. De bingo werd af en toe onderbroken voor een hapje en een drankje en omdat het ons jubileumjaar is werd de bingo afgesloten met een lunch bestaande uit, natuurlijk, kippensoep en broodjes.

Iedereen ging tevreden en met rode konen naar huis. Zo ook de vrijwilligers. Zij hadden rode konen van het blozen van alle complimenten die zij bij vertrek van de gasten ontvingen. Het was een waar feestje!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?