Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vrijwilliger van het jaar 2018

p1010514jpg

Vrijwilliger van het jaar: Henk ten Barge!

 
Tijdens ons Jubileumfeest werd Henk ten Barge in het zonnetje gezet door hem vrijwilliger van het jaar te maken. Hij heeft jarenlang trouw uitnodigingen rondgebracht maar wil er dit jaar, waarin hij 80 is geworden, mee stoppen wat niet meer dan begrijpelijk is. Maar uit het daverende applaus bleek hoezeer zijn werk gewaardeerd werd.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?