Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bedrijfsuitje Dierentuin.

uitje-dierentuin-ingjpg

Wij, Annemarie en Nel zijn met 6 deelnemers naar de dierentuin in Amersfoort geweest op uitnodiging van de ING.

Wij, Annemarie en Nel zijn met 6 deelnemers ( Toon van Kooten, Ditty van Eeden, Janny Ceelen, mevr. Vos, Monique Hoogerwerff en mevr. Bakker naar de dierentuin in Amersfoort geweest op uitnodiging van de ING.                                         Daar aangekomen stonden 6 rolstoelen klaar en wel 9 enthousiaste vrijwilligers van de ING. Deze vrijwilligers werken op 1 afdeling van bovengenoemde bank. Zij krijgen een budget dat zij  mogen besteden voor een goed doel. En naast dit budget hebben deze mensen  met veel liefde hun vrije zaterdag ingeleverd om deelnemers van de Zonnebloem een mooie dag te bezorgen. En het was een mooie dag!!!!  En ook nog fantastisch weer!!!!                                                                                  Eenmaal binnen in de dierentuin zijn we gelijk een restaurant op gaan zoeken waar we lekker koffie hebben gedronken met (veel) gebak. Toen zijn we in groepjes -of sommigen apart- de dierentuin door gestruind waarbij sommigen ook nog het geluk hadden een schildpad te kunnen zien die over -of op- een andere schildpad ging, met de nodige geluiden die deze beesten  daarbij blijkbaar maken!!                                                                                                                  Annemarie had thuis lekker broodjes klaargemaakt en wat sapjes er bij gedaan dus tussendoor hebben we lekker een broodje gegeten. De deelnemers hebben genoten en bijna alles gezien wat ze wilden.                                                                   Na nog een kopje koffie zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan. De deelnemers hebben het een heerlijke dag gevonden en wij ook.

Nog heel veel dank aan de mensen van de ING die de deelnemers  een superfijne dag hebben bezorgd.                

 

Annemarie en Nel                               

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?