Drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Cothen/Langbroek

p1010867jpg

Op dinsdag 15 januari ging de Zonnebloem Cothen/Langbroek van start met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Er waren 60 gasten en 17 vrijwilligers.

En het is verbazend hoe ’s morgens vroeg de lege zaal van Verenigingsgebouw Excelsior omgetoverd wordt in een sfeervolle ruimte met lichtjes en zitjes.

 Om 10 uur heette de voorzitter, Wim Groot Jebbink, iedereen van harte welkom en hij memoreerde daarbij aan het feest van het 35-jarig jubileum van september vorig jaar.

Later op de ochtend zouden de gasten getrakteerd worden op een film van dit jubileum, gemaakt door Jan van Werkhoven.

In de nieuwjaarsspeech werd ook een tipje opgelicht van het programma van 2019. Dit staat ook vermeld in het CoLa boekje (CoLa staat voor Cothen/Langbroek), dat de gasten volgende week ontvangen. Zij treffen daarbij ook een kleine attentie aan, omdat de Nationale Zonnebloem dit jaar 70 jaar bestaat.

Tenslotte werd ook stilgestaan bij de overledenen van 2018.

 Toen was het tijd voor een fotoreportage van alle genietmomenten van 2018, gemaakt door Trudy Zomer. Mooie beelden van bijeenkomsten, uitstapjes, presentaties en spelletjes, alles kwam voorbij.

 Daarna werd het nieuwe jaar ingeluid met een glas roze champagne en konden we allemaal genieten van de prachtig gemaakte film van ons Tiroler jubileumfeest.

Er was een polonaise te zien van alle vrijwilligers in Tiroler kostuum, er was bratwurst mit Sauerkraut en ook de Sound of Music ontbrak niet.

Deze film van Jan van Werkhoven is een mooi document voor ons rijke archief. Na afloop werd hij met een groot applaus bedankt en natuurlijk hoorde daar een leuke attentie bij.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?