Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

'Volle bak’ bij Valentijn in Cothen

p1010897jpg

Op dinsdag 12-02-2019 organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek een Valentijnsbingo, waar wel 70 gasten op af kwamen.

Ook 15 vrijwilligers waren gekomen om die ochtend alles in goede banen te leiden. De grote zaal van Verenigingsgebouw Excelsior zat helemaal vol!

Er waren prachtige prijzen te winnen, allemaal verzameld door de bingodames van de Zonnebloem, Tonnie, Corry en Teuna. En bij de koffie werden heerlijke wafels rondgedeeld, ’s morgens vroeg gebakken in de schuur bij Gerrie v.d. Horst.

Deze wafels werden ook thuisbezorgd bij de zieke Zonnebloemgasten en –vrijwilligers, die niet konden komen.

Voorzitter, Wim Groot Jebbink, opende de ochtend en heette iedereen van harte welkom.

Na de koffie met wafels verstomden de gezellige gesprekjes en werd er serieus gestart met de bingo. Prijs na prijs werd opgehaald, het was moeilijk kiezen bij de bingotafel…

Als daar lege plekken ontstonden, werden de prijzen weer aangevuld. Tot slot kregen ook alle gasten, die nog niets hadden gewonnen, een prijsje. Niemand ging met lege handen naar huis.

En als je dan die blije gezichten ziet, weet je, dat het weer een mooie ochtend was. Mensen vergeten even hun zorgen en pijntjes en genieten van de gezelligheid.

En daar gaat het om!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?