Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Optreden vrouwenkoor Eigenwijs

Op donderdag 11 april treedt vrouwenkoor Eigenwijs uit Wijk bij Duurstede op voor onze gasten. Alles wordt georganiseerd in een gezellige Paassfeer.

Het vrouwenkoor Eigenwijs heeft luisterliedjes en vrolijke nummers op het repertoire. Maar het leuke is, dat zij ook boekjes uitdelen met meezingliedjes zodat iedereen kan meezingen. Enkele vrijwilligers zijn lid van dit koor en zo kwam de uitnodiging tot stand.

De ochtend zal in het teken staan van Pasen met lekkere hapjes. Ook een advokaatje met slagroom zal niet ontbreken.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?