Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasfeest met Bingo

p1020372jpg

Hoor de wind waait door de bomen…..

Regen en wind konden de gasten van De Zonnebloem Cothen/Langbroek niet weerhouden naar het Sinterklaasfeest te komen op woensdag, 27 november in Verenigingsgebouw Excelsior.

Rond de 80 gasten waren aanwezig, waaronder ook enkele oud SWOC -leden. En de 28 vrijwilligers, allen getooid met een kleurige Pietenpet, deden hun uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

De Bingo-tafel stond vol met de mooiste prijzen, niemand ging met lege handen naar huis.

Maar toen de Sint en zijn Pieten binnenkwamen, klopte ieders hart vol verwachting! Want, wie zou er bij Sinterklaas worden geroepen? En hoe weet hij toch altijd weer iets over je te vertellen….? En natuurlijk had Sinterklaas ook een gedicht gemaakt, hij kan dat als de beste!

De zieken werden deze middag ook niet vergeten. Zij kregen thuis bezoek van de Sint en zijn Pieten mét een cadeautje.

 

En nu komt het gedicht,

Sint kon het weer niet laten

en is ervoor gezwicht

het volgende te maken:

 

De Zonnebloem in Cothen

is altijd heel actief,

zet jaarlijks veel op poten,

is ook nog creatief!

 

Het grote feest vandaag

met heel veel pepernootjes

De Zonnebloem doet het graag

met prachtige cadeautjes…

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?