Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Van kerststukjes, boerenkool met worst en een kuiltje jus…..

p1020403jpg

Na een jaar vol evenementen, uitstapjes, kleinschalige activiteiten en leuke attenties werd op dinsdag 17 december het jaar 2019 afgesloten met ochtend in teken van kerst.

Na een jaar vol evenementen, uitstapjes, kleinschalige activiteiten en leuke attenties  werd op dinsdag 17 december het jaar 2019 afgesloten met het maken van kerststukjes en een heerlijke lunch van boerenkool met worst en spek.

 

De Zonnebloemgasten en enkele vrijwilligers maakten er o.l.v. Ineke van der Linden iets moois van. Stap voor stap werden de kerststukjes opgebouwd. Alle benodigdheden werden aangereikt van dennengroen tot skimmia’s en hyacinten.

Tegen 12 uur werd de dampende boerenkool binnengebracht door Jan van Leeuwen uit Langbroek. De borden werden vol geschept, compleet met een kuiltje jus….

Als toetje was er ijs met stoofpeertjes, gemaakt door Janny van Eldik en ouderwets lekker!

Na afloop bedankte de voorzitter Wim Groot Jebbink iedereen, De Zonnebloem Cothen/Langbroek gaat met Kerstreces, maar ontvangt u weer graag in het nieuwe

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?