Van kerststukjes, boerenkool met worst en een kuiltje jus…..

p1020403jpg

Na een jaar vol evenementen, uitstapjes, kleinschalige activiteiten en leuke attenties werd op dinsdag 17 december het jaar 2019 afgesloten met ochtend in teken van kerst.

Na een jaar vol evenementen, uitstapjes, kleinschalige activiteiten en leuke attenties  werd op dinsdag 17 december het jaar 2019 afgesloten met het maken van kerststukjes en een heerlijke lunch van boerenkool met worst en spek.

 

De Zonnebloemgasten en enkele vrijwilligers maakten er o.l.v. Ineke van der Linden iets moois van. Stap voor stap werden de kerststukjes opgebouwd. Alle benodigdheden werden aangereikt van dennengroen tot skimmia’s en hyacinten.

Tegen 12 uur werd de dampende boerenkool binnengebracht door Jan van Leeuwen uit Langbroek. De borden werden vol geschept, compleet met een kuiltje jus….

Als toetje was er ijs met stoofpeertjes, gemaakt door Janny van Eldik en ouderwets lekker!

Na afloop bedankte de voorzitter Wim Groot Jebbink iedereen, De Zonnebloem Cothen/Langbroek gaat met Kerstreces, maar ontvangt u weer graag in het nieuwe

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?