Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vissen (kleinschalige activiteit)

vissenjpg

Bij de forellenvijver ’t Groenewoud van Simon en José Oostveen te Cothen

Met de Zonnebloem op jacht!

Eén van de doelstellingen van de Zonnebloem is het organiseren van kleinschalige activiteiten, d.w.z. dat er aan wensen voldaan wordt van enkelingen. In dit kader werden voor de tweede keer mannelijke Zonnebloemgasten uitgenodigd om een ochtendje te gaan vissen bij de forellenvijver  ’t Groenewoud van Simon en José Oostveen te Cothen. Nou dat hebben we geweten: het jagersinstinct van onze mannelijke gasten zit er nog goed in want maar liefst twintig mannen gaven gehoor aan de uitnodiging. Het woord ‘kleinschalig’ kunnen we dus wel achterwege laten.

Vrijdag 7 juni om 9 uur werden de gasten ontvangen met een koffie en cake en het visserslatijn was al gauw niet van de lucht! Iedereen had er zin in en gewapend met hengel  en aas zetten ze zich aan de waterkant.  En nu maar hopen dat de vissen willen bijten. Met spanning tuurden ze naar hun dobber. Tja, met vissen moet je geduld hebben. Maar….al na enkele minuten hoorden we van twee kanten: “Beet”!  En ja hoor, de twee negentigers in het gezelschap hadden hun eerste vis aan de haak geslagen. Vrijwilligers (ja, ook mannen!) stonden al klaar om een helpende hand te bieden. Gelukkig volgden er meer. Het was een gezellige boel, maar men verloor de dobber niet uit het oog!

De leuke ochtend werd afgesloten met een drankje. Sommigen moeten straks toch even langs de visboer, want die hadden niks gevangen. Maar de meesten gingen met hun gevangen vis of met gerookte vis huiswaarts en weten wat er vanavond op het menu staat!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?