Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag - Breng eens een zonnetje...

p1020222jpg

Dit jaar viel Nationale Ziekendag op zondag 8 september en in het kader daarvan organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek op zaterdag 7 september voor haar gasten de Nationale 'Zonnedag'

Het thema van de Zonnedag was 'Geen zee te hoog'. Vooraf had iedereen een mooi verzorgd programma gekregen helemaal in het teken van strand, zee en schelpen. De zaal was prachtig versierd met echte zonnebloemen en op de tafels stonden schalen met echte en chocolade schelpen. Het gedeelte van de bezinning werd verzorgd door ds. Steinvoort en mw. Yvonne Janssen. Ook werd gedacht aan de zieken (zij hadden een dag eerder bloemetjes gekregen) en aan de mensen, die we nu moeten missen. Er werden prachtige gedichten voorgedragen.

Na de pauze trad het shantykoor De Driemasters uit Driebergen op en de stemming zat er al gauw in.

Ook werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt en in het zonnetje gezet: Gerard van Riet. Niets is hem teveel, dus 'geen zee te hoog'! 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?