Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 Zonnebloem Cothen/Langbroek

p1020427jpg

Dinsdagochtend, 14 januari jl. werd het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met roze champagne. Er waren 75 gasten en vrijwilligers aanwezig om elkaar een gelukkig en vooral gezond 2020 te wensen.

Voorzitter Wim Groot Jebbink blikte terug op een prachtig 2019 met mooie activiteiten. Dit alles is terug te lezen in het CoLa (=Cothen/Langbroek) boekje, dat iedereen in februari toegestuurd krijgt.

En voor 2020 staan er alweer een paar geweldige uitstapjes gepland, waaronder in februari een bezoek aan de Hermitage in Amsterdam met de Museumplusbus en een boottocht op de Vecht in mei.

Er werd een moment van stilte in acht genomen om de overledenen te gedenken, er werden 2 nieuwe vrijwilligers verwelkomd en er werd een jubilaris, Tiny van Riet,  in het zonnetje gezet.

 Met veel plezier werd de expositie van schilderijen van Marlies van de Bogaard aangekondigd. Zij had haar schilderijen op een lange tafel uitgestald. In de pauze was er veel belangstelling en werden enkele schilderijen verkocht. Ook de Zonnebloem kocht een mooi exemplaar!

 Na de pauze werd een leuke film vertoond van Jan van Werkhoven met beelden van alle activiteiten in 2019. Van kerststukjes, sinterklaasfeest, kersenfeest  tot een bezoek aan de Breierij in het voorjaar, we gingen nog even terug in de tijd!

Er kan bij de Zonnebloem steeds meer dan je denkt….!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?