Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem was er als de kippen bij....!

p1020490jpg

Bezoek aan het Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld.

In de stromende regen vertrok een bus rond 9 uur met meer dan 40 gasten en vrijwilligers naar het Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld.

Na de ontvangst met koffie en een Barneveldse sprits volgde een boeiende rondleiding en konden we kennismaken met de geschiedenis van de kip en het ei. Van traditionele pluimveehouderij tot de huidige moderne diervriendelijke huisvestingsvormen en machines, die daarbij gebruikt worden.

Na de rondleiding werd een bezoek aan het veilinglokaal gebracht. Onder grote hilariteit werden doosjes eieren 'gescoord' en natuurlijk ook flesjes advocaat! Het was nog moeilijk om op het juiste moment bij de juiste prijs op de knop te drukken...

Ook de winkel werd druk bezocht. Daar stond alles wat je maar kunt bedenken in kip- of eivorm en menigeen dacht 'Kip, ik heb je!'

Het weer was nog steeds om kippenvel van te krijgen, maar het was heerlijk om in een comfortabele bus met een lunchpakketje naar huis te rijden.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?