Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Attentie voor de gasten.

cake-gastenjpg

Zelfgebakken cake thuis i.p.v. op de boot. Cake is gebakken door Janny

19 mei stond een groot evenement op het programma van de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek namelijk een boottocht over de Vecht. We wilden onze gasten toch even laten weten dat we ze niet vergeten en de bestuursleden hebben ‘s ochtends cake bezorgd met een kaart met daarop onderstaande cursief gedrukte tekst. Op de voorkant van de kaart staat een afbeelding van de boot.
 
Eenzaamheid op de loer
 
Deze attentie werd zeer gewaardeerd. Veel gasten vroegen ons om binnen te komen, wat we natuurlijk niet gedaan hebben, zo blij waren ze iemand te zien. Het blijkt dus dat mensen contact of een praatje missen en eenzaamheid op de loer ligt. Het was geweldig om zoveel gasten op deze manier blij te maken. En deze actie was dus een groot succes! Evenals die van april: rond Pasen zijn onze gasten verrast met een zakje chololade eitjes en met Koningsdag is een Afrikaantje (lekker oranje) met een gedicht aan onze gasten bezorgd.
 
Vaartocht volgend jaar.
 
Dinsdag 19 mei was een vaartocht over de Vecht gepland. Maar helaas, ook dit uitje kan niet doorgaan. Er zou gestart worden met koffie en cake. De koffie moet u nu zelf zetten, maar wij hebben voor zelfgebakken cake gezorgd! Geniet ervan en ook van deze dag. We houden contact met u. We kunnen echter al wel meedelen dat deze boottocht is verzet naar 11 mei 2021. Dus wat in het vat zit verzuurt niet! 
 
Met vriendelijke groet namens het bestuur van de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?