Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een lot uit de loterij

29-06jpg

Het Bestuur besloot een prijzenactie aan de lotenverkoop te verbinden.

Cothen/Langbroek, 29 juni 2020. Afgelopen week kregen de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek een bakje kersen thuisbezorgd. Dit, omdat het Kersenfeest dit jaar niet doorging. In het bakje zat ook een envelop om Zonnebloemloten te kopen en daarop is massaal door de gasten gereageerd. Geweldig, heel hartelijk bedankt!
Thuis bezorgd
Het Bestuur besloot een prijzenactie aan de lotenverkoop te verbinden door 9 prijswinnaars een kersenpakket van Theo Vernooij aan te bieden. Na een eerlijke loting zijn deze pakketten op maandag 29 juni thuisbezorgd. De winnaars zijn: mw. R. Bötzel, mw. B. Elberse-van Leeuwen, mw. v. Dijk-van Zanten, dhr. en mw. v.d. Berg-Kosterman, dhr. en mw. G. de Gier, dhr. T. Scherpenzeel (foto), dhr. en mw. C. Mocking, mw. M. Botschuyver (Langbroek), dhr. T. van Cooten (Langbroek). Met deze actie is de periode voor de zomervakantie afgesloten. Door het coronavirus moesten alle activiteiten worden afgelast, maar met creativiteit en kleine acties is toch contact gehouden met onze Zonnebloemgasten.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?