Een lot uit de loterij

29-06jpg

Het Bestuur besloot een prijzenactie aan de lotenverkoop te verbinden.

Cothen/Langbroek, 29 juni 2020. Afgelopen week kregen de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek een bakje kersen thuisbezorgd. Dit, omdat het Kersenfeest dit jaar niet doorging. In het bakje zat ook een envelop om Zonnebloemloten te kopen en daarop is massaal door de gasten gereageerd. Geweldig, heel hartelijk bedankt!
Thuis bezorgd
Het Bestuur besloot een prijzenactie aan de lotenverkoop te verbinden door 9 prijswinnaars een kersenpakket van Theo Vernooij aan te bieden. Na een eerlijke loting zijn deze pakketten op maandag 29 juni thuisbezorgd. De winnaars zijn: mw. R. Bötzel, mw. B. Elberse-van Leeuwen, mw. v. Dijk-van Zanten, dhr. en mw. v.d. Berg-Kosterman, dhr. en mw. G. de Gier, dhr. T. Scherpenzeel (foto), dhr. en mw. C. Mocking, mw. M. Botschuyver (Langbroek), dhr. T. van Cooten (Langbroek). Met deze actie is de periode voor de zomervakantie afgesloten. Door het coronavirus moesten alle activiteiten worden afgelast, maar met creativiteit en kleine acties is toch contact gehouden met onze Zonnebloemgasten.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?