Zonnebloem brengt de kersen aan huis.

kersen-naar-gastenjpg

Cothen/Langbroek, 23 juni 2020. Op23 juni geen kersen eten in de tent en daarom worden de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek/Werkhoven hiermee thuis verwend.

Cothen/Langbroek, 23 juni 2020. Op23 juni geen kersen eten in de tent en daarom worden de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek/Werkhoven hiermee thuis verwend. Want 23 juni stond ons jaarlijkse kersenfeest gepland in de grote tent op het terrein van Theo en Martine Vernooij. Om de pijn enigszins te verzachten worden onze gasten die dag verwend met een pondje kersen. Dit kost natuurlijk wel enige voorbereiding: begeleidende kaartjes maken en kersen verpakken voor zo’n 200 gasten. Maar met vele handen is dat licht werk en nog gezellig ook. We hopen dat we volgend jaar weer een volle tent hebben en dat onze gasten onder het genot van overheerlijke kersen gezellig kunnen bijkletsen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?