Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem brengt de kersen aan huis.

kersen-naar-gastenjpg

Cothen/Langbroek, 23 juni 2020. Op23 juni geen kersen eten in de tent en daarom worden de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek/Werkhoven hiermee thuis verwend.

Cothen/Langbroek, 23 juni 2020. Op23 juni geen kersen eten in de tent en daarom worden de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek/Werkhoven hiermee thuis verwend. Want 23 juni stond ons jaarlijkse kersenfeest gepland in de grote tent op het terrein van Theo en Martine Vernooij. Om de pijn enigszins te verzachten worden onze gasten die dag verwend met een pondje kersen. Dit kost natuurlijk wel enige voorbereiding: begeleidende kaartjes maken en kersen verpakken voor zo’n 200 gasten. Maar met vele handen is dat licht werk en nog gezellig ook. We hopen dat we volgend jaar weer een volle tent hebben en dat onze gasten onder het genot van overheerlijke kersen gezellig kunnen bijkletsen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?