Herfstactie

herfst-actiejpg

Op woensdag 14 oktober heeft de Zonnebloem Cothen/Langbroek een herfstattentie uitgedeeld aan de gasten

Op woensdag 14 oktober heeft de Zonnebloem Cothen/Langbroek een herfstattentie uitgedeeld aan de gasten. Alles volgens de coronaregels, want daar wordt goed op gelet. De gasten van de Zonnebloem behoren immers tot de risicogroep.

De herfstattentie bestond uit een pompoen van steen en een prachtige herfstfoto voorzien van een gedicht. Het was verpakt in een plastic tasje, dat aan de deur kon worden gehangen. De vrijwilliger belde aan, deed een stapje terug en kon zo op afstand blijven. Het werd erg gewaardeerd en het praatje aan de deur was een welkome afleiding. Op onze vraag hoe het gaat in deze coronatijd is de reactie bij de één ‘saai’ en bij de ander ‘O, ik vermaak me wel’. Heel verschillend, maar duidelijk is, dat iedereen uitkijkt naar de gezellige sfeer tijdens de activiteiten, of dit nu de uitstapjes zijn of de bijeenkomsten in het Verenigingsgebouw van Excelsior.

Vanaf maart van dit jaar heeft het bestuur iedere maand contact gehouden met de gasten door een leuke attentie te bezorgen. Tussendoor waren er kleinschalige initiatieven van vrijwilligers, al was het maar een telefoontje. Samen staan we sterk en er is meer mogelijk dan je denkt!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?