Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Herfstactie

herfst-actiejpg

Op woensdag 14 oktober heeft de Zonnebloem Cothen/Langbroek een herfstattentie uitgedeeld aan de gasten

Op woensdag 14 oktober heeft de Zonnebloem Cothen/Langbroek een herfstattentie uitgedeeld aan de gasten. Alles volgens de coronaregels, want daar wordt goed op gelet. De gasten van de Zonnebloem behoren immers tot de risicogroep.

De herfstattentie bestond uit een pompoen van steen en een prachtige herfstfoto voorzien van een gedicht. Het was verpakt in een plastic tasje, dat aan de deur kon worden gehangen. De vrijwilliger belde aan, deed een stapje terug en kon zo op afstand blijven. Het werd erg gewaardeerd en het praatje aan de deur was een welkome afleiding. Op onze vraag hoe het gaat in deze coronatijd is de reactie bij de één ‘saai’ en bij de ander ‘O, ik vermaak me wel’. Heel verschillend, maar duidelijk is, dat iedereen uitkijkt naar de gezellige sfeer tijdens de activiteiten, of dit nu de uitstapjes zijn of de bijeenkomsten in het Verenigingsgebouw van Excelsior.

Vanaf maart van dit jaar heeft het bestuur iedere maand contact gehouden met de gasten door een leuke attentie te bezorgen. Tussendoor waren er kleinschalige initiatieven van vrijwilligers, al was het maar een telefoontje. Samen staan we sterk en er is meer mogelijk dan je denkt!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?