Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas-actie

3jpg

25 november, zou traditiegetrouw het Sinterklaasfeest gevierd worden met onze Zonnebloemgasten. Dat feest ging uiteraard niet door.

 Maar onze activiteitencommissie is niet voor een kleintje vervaard . Sint had gezorgd dat er voor alle gasten een heus jutezakje gevuld met lekkers en een aardigheidje klaarstond. Hij had onze vrijwilligers als hulp ingehuurd en zij verrasten gasten en zieken (146 in totaal) in Cothen en Langbroek met dit presentje van de Sint. Natuurlijk ging het presentje gepaard met een gedicht van de goedheiligman. En in dichten is die man echt een genie:

Zie hieronder de tekst:

 Beste gasten van de Zonnebloem

 Op de boot naar Nederland

is er heel wat aan de hand!

Sinterklaas is veel alleen.

Waar zijn alle Pieten heen?

‘Afstand houden’, roepen zij,

nou, dat maakt de Sint niet blij!

Hij weet dat er een virus is

en dat het zo véél beter is.

Voor ziek-zijn heeft hij nu geen tijd,

als hij weer het land inrijdt.

Alle mensen blijven thuis,

kijken naar hem op de buis.

Digitaal nu op bezoek,

leest hij in zijn grote boek.

De iPad reist dus met hem mee.

Sint belt je op, op zijn TV!

En als hij dan zo zit te praten

heeft hij echt wel in de gaten,

dat men heel vaak eenzaam is.

Echt contact is een gemis!

Een knuffel doet een mens zó goed,

arm om je heen, aanraken móet!

Een vriend’lijk woord, zo aan de deur,

geeft soms je dag nét weer wat kleur!

De Zonnebloem wéét wat Sint U schenkt,

er kan zoveel meer dan U denkt!

We zitten niet stil, een klein gebaar,

We houden contact en staan voor U klaar!

Sint en Piet

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?