Kerstactie

img4660jpg

Als Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek timmeren we deze decembermaand aardig aan de weg. We willen onze gasten zeker in deze maand niet vergeten!

 

De Sinterklaasactie ligt bij onze 125 gasten nog vers in het geheugen en daar komen vrijwilligers al weer aan de deur met een kerstpakketje bestaande uit een maaltijd erwtensoep, een placemat, een servet een kerstkaart met de tekst: “Ook met kerst willen we u niet vergeten. We hopen dat u heerlijk van deze soep zult eten.” Aan het pakketje zat ook prachtig een engeltje bevestigd gemaakt door Wil Oostveen, één van onze vrijwilligers. De afgelopen weken heeft ze er 140 gemaakt, niet alleen voor de gasten maar ook voor de vrijwilligers. Zeker in deze tijd is het fantastisch dat we dit samen kunnen doen. De verse erwtensoep was ’s morgens gehaald bij slager Bert Zumbrink die afgelopen weekend 70 liter soep voor ons gemaakt heeft. In de loop van de ochtend werden de pakketjes bezorgd door onze vrijwilligers. Al zitten onze gasten helaas niet gezamenlijk te genieten van deze maaltijd, zeker is dat ze vanavond allemaal genieten van een heerlijke erwtensoepmaaltijd!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?