Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsactie 2021

img7830jpg

De vrijwilligers van de Zonnebloem brachten een nieuwjaarsattentie bij de 123 gasten in Cothen en Langbroek.

‘Zijn jullie er nou alweer….?’

 

Dat was de uitroep van veel mensen toen vandaag, 11 januari, de vrijwilligers van de Zonnebloem op de stoep stonden om een nieuwjaarsattentie te brengen bij de 123 gasten in Cothen en Langbroek.

Andere jaren organiseerden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst en proostten we op het nieuwe jaar bij een glaasje champagne of advocaat. Nu kan dat helaas niet en daarom brachten we het advocaatje én een klavertjevier samen met een nieuwjaarskaart en nieuwsbrief bij de gasten thuis. Dit werd ondersteund door de actie #een kleingebaar.nu van de Nationale Zonnebloem.

Na onze acties met Sinterklaas en Kerst was men verrast weer iets te ontvangen. Wij doen het graag om zo het contact met onze gasten vast te houden. Begin 2020 zijn we begonnen om maandelijks iets leuks aan huis te bezorgen en we gaan ermee door totdat alles, dankzij het vaccin, weer normaal is.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?