Nieuwjaarsactie 2021

img7830jpg

De vrijwilligers van de Zonnebloem brachten een nieuwjaarsattentie bij de 123 gasten in Cothen en Langbroek.

‘Zijn jullie er nou alweer….?’

 

Dat was de uitroep van veel mensen toen vandaag, 11 januari, de vrijwilligers van de Zonnebloem op de stoep stonden om een nieuwjaarsattentie te brengen bij de 123 gasten in Cothen en Langbroek.

Andere jaren organiseerden we een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst en proostten we op het nieuwe jaar bij een glaasje champagne of advocaat. Nu kan dat helaas niet en daarom brachten we het advocaatje én een klavertjevier samen met een nieuwjaarskaart en nieuwsbrief bij de gasten thuis. Dit werd ondersteund door de actie #een kleingebaar.nu van de Nationale Zonnebloem.

Na onze acties met Sinterklaas en Kerst was men verrast weer iets te ontvangen. Wij doen het graag om zo het contact met onze gasten vast te houden. Begin 2020 zijn we begonnen om maandelijks iets leuks aan huis te bezorgen en we gaan ermee door totdat alles, dankzij het vaccin, weer normaal is.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?