Valentijn wafelactie

trxa7623jpg

Was er geen corona geweest, dan had de Zonnebloem Cothen/Langbroek vanmorgen met de gasten traditiegetrouw het Valentijnsfeest in het verenigingsgebouw van Excelsior gevierd!

's Morgensvroeg wafels bakken in de garage bij Gerrie v.d. Horst en bij de koffie iedereen verrassen met heerlijke warme wafels. Maar ja…..dat gaat nu eenmaal niet. Dus de dames van de activiteitencommissie bedachten weer een plan. Het was een heel gepuzzel, maar uiteindelijk werd besloten dat wij het bakken van de wafels thuis zouden doen (zie foto als bijlage. Teuna van Maanen aan het bakken bij Nel van Leeuwen, Langbroek). Gerrie heeft het beslag gisteren gemaakt en ieder van ons haalde haar deel beslag vanmorgen bij haar op en natuurlijk ook de wafelijzers. Enkele vrijwilligers werden gevraagd om rond te brengen. De wafels werden aangeboden aan de gasten in een zak waaraan een kaartje bevestigd zat (zie bijlage) en zo was deze wafelactie een enorm succes!!

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?