Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Puzzelactie

img4549jpg

'De Zonnebloem gaat puzzelen

'De Zonnebloem gaat puzzelen'

Al een jaar moeten we allemaal vanwege corona zoveel mogelijk thuis blijven en dat is niet altijd even gemakkelijk. De activiteitencommissie van Zonnebloem Cothen/Langbroek ging weer aan het 'puzzelen' en kreeg het goede idee om de gasten dit keer te verrassen met een legpuzzel van een foto van Cothen of Langbroek. En wie kun je dan beter benaderen dan Hans Scholman, hij heeft immers al 38x de Cothenkalender voorzien van de mooiste schilderijtjes van de omgeving! We mochten uit zijn boek met schilderijen afbeeldingen gebruiken om te laten verwerken tot een legpuzzel. Dit kon via de Nationale Zonnebloem worden geregeld.

Op dinsdag 2 maart hebben vrijwilligers de puzzels thuisbezorgd bij de gasten in Cothen en Langbroek. Het was een schot in de roos! Op de foto overhandigt Ria Oosterbaan (vrijwilliger) de legpuzzel aan Dirk Schouten in Cothen.

Vanwege het grote succes kunt u t/m woensdag 17 maart een legpuzzel bestellen bij Trudy Zomer, via trudyzomer60@gmail.com.  (Weth. Vernooijstraat 6, Cothen). De prijs is € 15,-.

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?