Puzzelactie

img4549jpg

'De Zonnebloem gaat puzzelen

'De Zonnebloem gaat puzzelen'

Al een jaar moeten we allemaal vanwege corona zoveel mogelijk thuis blijven en dat is niet altijd even gemakkelijk. De activiteitencommissie van Zonnebloem Cothen/Langbroek ging weer aan het 'puzzelen' en kreeg het goede idee om de gasten dit keer te verrassen met een legpuzzel van een foto van Cothen of Langbroek. En wie kun je dan beter benaderen dan Hans Scholman, hij heeft immers al 38x de Cothenkalender voorzien van de mooiste schilderijtjes van de omgeving! We mochten uit zijn boek met schilderijen afbeeldingen gebruiken om te laten verwerken tot een legpuzzel. Dit kon via de Nationale Zonnebloem worden geregeld.

Op dinsdag 2 maart hebben vrijwilligers de puzzels thuisbezorgd bij de gasten in Cothen en Langbroek. Het was een schot in de roos! Op de foto overhandigt Ria Oosterbaan (vrijwilliger) de legpuzzel aan Dirk Schouten in Cothen.

Vanwege het grote succes kunt u t/m woensdag 17 maart een legpuzzel bestellen bij Trudy Zomer, via trudyzomer60@gmail.com.  (Weth. Vernooijstraat 6, Cothen). De prijs is € 15,-.

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?