Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Quiz-paasactie

quiz-paasactiejpg

Nog vóór Pasen wilde de Zonnebloem de gasten verrassen met een leuke attentie, namelijk een zakje paaseitjes én een kennisquiz over de geschiedenis van Cothen en Langbroek.

‘De Zonnebloem op z’n paasbest’

 

Nog vóór Pasen wilde de Zonnebloem de gasten verrassen met een leuke attentie, namelijk een zakje paaseitjes én een kennisquiz over de geschiedenis van Cothen en Langbroek.

En natuurlijk zijn daar mooie prijzen mee te winnen…! Op woensdag 24 maart trokken de vrijwilligers weer langs de deuren en bezorgden (op afstand) deze lekkere en leerzame paas-attentie.

De quiz bevat makkelijke en moeilijke vragen, maar ook strikvragen en met foto’s is een virtuele speurtocht door Cothen en Langbroek uitgezet. En als laatste is nog een woordzoeker op te lossen. Het is een heel boekwerk geworden! Overleggen, opzoeken en navragen mag, alles om een prijs te bemachtigen. Ziezo, daar is iedereen wel even mee bezig. Op dinsdag 30 maart worden de antwoorden opgehaald door de vrijwilligers en kan het afwachten beginnen…..  

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?