Bevrijding

p1020815jpg

Bevrijdingsdag was voor ons weer een reden om bij onze Zonnebloemgasten langs te gaan.

‘Bevrijding’

 

5 mei, Bevrijdingsdag was voor ons weer een reden om bij onze Zonnebloemgasten langs te gaan. Vrijwilligers verrasten ze vandaag met een puzzelboekje en zonnebloemzaad in een potje verpakt in een zakje en een bemoedigende kaart. Onze gasten kunnen aan de slag met puzzelen en het opkweken van de zonnebloem. Tevens was een envelop en informatie voor de lotenverkoop van de Zonnebloem bijgevoegd.

Op de kaart bij dit pakketje staat vermeld dat we ook uitkijken naar de bevrijding van de coronaregels zodat we voor onze gasten weer leuke activiteiten kunnen organiseren. Maar tot die tijd blijven we ze verwennen met leuke, verrassende attenties.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?