Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kersen rondbrengen bij alle gasten.

kersen-ronddelen-2021jpg

Traditiegetrouw vieren we in de kersentijd met de gasten het kersenfeest in de tent op het terrein van Theo en Martine Vernooij in Cothen. Maar dat kan vanwege corona helaas niet.

Maandagavond 26 juli waren enkele vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek, net als vorig jaar, weer druk bezig om 125 bakjes te vullen met kersen, want voor het tweede jaar kon het kersenfeest in de tent op het terrein van Theo en Martine Vernooij niet doorgaan. Dus verblijden we onze gasten vandaag, 27 juli,  weer met een pondje kersen aan huis vergezeld van een kaartje met als tekst:

 

“Nu nog bij u langsgebracht

Zoals u vast van ons verwacht

En zijn we allemaal ingeënt

Dan kan dit feest in 2022 weer in de tent”

 

We hopen natuurlijk vurig dat volgend jaar het feest wel uitbundig gevierd kan worden in de tent en dat onze gasten daar van elkaar en de kersen mogen genieten.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?