Pruimenactie

pruimen-plukkenjpg

Pruimen plukken bij Kees Mocking.

Pruimenactie

Vorig jaar waren de kersen ‘laat’ zoals dat heet en zo kon het gebeuren, dat begin augustus, kort na de kersenactie, de pruimen rijp waren….Het waren er zóveel, dat onze as. voorzitteer Kees Mocking op het idee kwam alle Zonnebloemgasten een zakje pruimen te bezorgen. We moesten ze wel zelf plukken….! Enkele vrijwilligers van de activiteitencommissie en het bestuur hebben in één middag genoeg geplukt om weer 125 zakjes te vullen. En de volgende dag werden de zakjes al uitgedeeld, want pruimen moet je niet te lang laten liggen….!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?