Zonnebloem-vakantie bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven van 10 t/m 12 augustus

semaya-werkhovenjpg

Vanuit de Zonnebloem Werkhoven werd een korte vakantie aangeboden aan gasten van de Zonnebloem Werkhoven, Odijk, Bunnik, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy, Cothen en Langbroek .

Zonnebloem-vakantie bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven van 10 t/m 12 augustus

Vanuit de Zonnebloem Werkhoven werd een korte vakantie aangeboden aan gasten van de Zonnebloem Werkhoven, Odijk, Bunnik, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy, Cothen en Langbroek bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (Gods Werkhof). Alles volgens corona-maatregelen.

Iedere afdeling mocht 4 gasten afvaardigen en een aantal vrijwilligers ter ondersteuning. Er was een mooi programma georganiseerd, recreatief, informatief en muzikaal. Voor ontbijt, lunch en diner werd gezorgd. Annie Willems, Clazien van Dam en Dini en Bertus Vernooij hadden zich ingeschreven.

Helaas moesten Dini en Bertus vanwege ziekte voortijdig naar huis, maar ondanks dat was het voor de andere gasten een succes en misschien voor herhaling vatbaar.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?