Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem-vakantie bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven van 10 t/m 12 augustus

semaya-werkhovenjpg

Vanuit de Zonnebloem Werkhoven werd een korte vakantie aangeboden aan gasten van de Zonnebloem Werkhoven, Odijk, Bunnik, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy, Cothen en Langbroek .

Zonnebloem-vakantie bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven van 10 t/m 12 augustus

Vanuit de Zonnebloem Werkhoven werd een korte vakantie aangeboden aan gasten van de Zonnebloem Werkhoven, Odijk, Bunnik, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy, Cothen en Langbroek bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven (Gods Werkhof). Alles volgens corona-maatregelen.

Iedere afdeling mocht 4 gasten afvaardigen en een aantal vrijwilligers ter ondersteuning. Er was een mooi programma georganiseerd, recreatief, informatief en muzikaal. Voor ontbijt, lunch en diner werd gezorgd. Annie Willems, Clazien van Dam en Dini en Bertus Vernooij hadden zich ingeschreven.

Helaas moesten Dini en Bertus vanwege ziekte voortijdig naar huis, maar ondanks dat was het voor de andere gasten een succes en misschien voor herhaling vatbaar.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?