Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Cothen/Langbroek ging de boot in…….!

img1453jpg

Na anderhalf jaar stond er op dinsdag 14 en donderdag 16 september eindelijk weer een uitstapje gepland voor de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek.

 

 Al twee keer was dit vanwege corona uitgesteld en nu ging het écht gebeuren, een boottocht over de Vecht! Omdat het aantal toegestane mensen op de boot beperkt was, werd de boottocht op 2 dagen aangeboden door Rederij Stichtse Vecht. En dat was maar goed ook, want de animo was groot! Op dinsdag reed een gewone bus naar de opstapplaats van de boot en op donderdag werd een rolstoelbus ingezet, om iedereen de gelegenheid te geven mee te gaan.

Om 9.00 uur vertrokken de gasten in opperbeste stemming vanaf het WoZoCo, mondkapje mee en voor alle zekerheid ook het vaccinatiebewijs. In de bus was het mondkapje verplicht en ook op de boot totdat de zitplaats was bereikt.

Alles werkte mee om er een geweldige dag van te maken, niet alleen op dinsdag, maar ook op donderdag! De voorbereiding en organisatie was perfect dankzij Trudy Zomer en Janny van Eldik.

Het was prachtig weer op beide dagen en de Vecht liet zich van z’n mooiste kant zien. Het bestuur trakteerde op glaasjes advocaat om te vieren dat we er weer op uit kunnen.

Na een paar heerlijke uren, waarin men ook weer eens uitgebreid met elkaar kon praten, werd weer aangelegd bij de opstapplaats in Maarssen. De bus naar Cothen stond klaar en zo kwam men heel comfortabel weer thuis.

Laten we hopen, dat dit uitstapje het begin is van alle activiteiten, die gaan volgen….

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?