Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffieochtend met "de Vrolijke Noot"

vrolijke-noot-1jpg

Op vrijdag 29 oktober organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek voor het eerst sinds 19 maanden weer een bijeenkomst in gebouw Excelsior.

 Op vrijdag 29 oktober organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek voor het eerst sinds 19 maanden weer een bijeenkomst in gebouw Excelsior. Iedereen was blij en boven de ingang én op het gebak stond ‘Welkom’. Voorzitter Wim Groot Jebbink opende de ochtend en stond stil bij twee Zonnebloemgasten, die onlangs zijn overleden, mevr. B. v.d. Boogaard en mevr. A. Doeser. Ook sprak hij over de afgelopen maanden waarin weinig mogelijk was voor de gasten. Toch wisten de activiteitencommissie en de vrijwilligers het contact met hen vast te houden door het bezorgen van de meest originele attenties.

 

Deze ochtend werden in een optreden van Lia Verheul van ‘De Vrolijke Noot’ gasten en vrijwilligers meegenomen naar ‘De oude zolder’. De ontruiming van een zolder haalt veel herinneringen aan vroeger tijden naar boven. Nostalgie van de bovenste plank in gezellige oude liedjes, die iedereen kan meezingen.

 

‘Zachtjes tikt de regen tegen ’t zolderraam….’ en ‘Er zaten 2 motten in m’n oude jas….’

 

Aan het eind van de ochtend nam één van de gasten de microfoon om te bedanken voor alle gezelligheid en attenties van de afgelopen tijd. Mevr. van Rijn maakt hier een traditie van….leuk om te horen!

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?