Koffieochtend met "de Vrolijke Noot"

vrolijke-noot-1jpg

Op vrijdag 29 oktober organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek voor het eerst sinds 19 maanden weer een bijeenkomst in gebouw Excelsior.

 Op vrijdag 29 oktober organiseerde de Zonnebloem Cothen/Langbroek voor het eerst sinds 19 maanden weer een bijeenkomst in gebouw Excelsior. Iedereen was blij en boven de ingang én op het gebak stond ‘Welkom’. Voorzitter Wim Groot Jebbink opende de ochtend en stond stil bij twee Zonnebloemgasten, die onlangs zijn overleden, mevr. B. v.d. Boogaard en mevr. A. Doeser. Ook sprak hij over de afgelopen maanden waarin weinig mogelijk was voor de gasten. Toch wisten de activiteitencommissie en de vrijwilligers het contact met hen vast te houden door het bezorgen van de meest originele attenties.

 

Deze ochtend werden in een optreden van Lia Verheul van ‘De Vrolijke Noot’ gasten en vrijwilligers meegenomen naar ‘De oude zolder’. De ontruiming van een zolder haalt veel herinneringen aan vroeger tijden naar boven. Nostalgie van de bovenste plank in gezellige oude liedjes, die iedereen kan meezingen.

 

‘Zachtjes tikt de regen tegen ’t zolderraam….’ en ‘Er zaten 2 motten in m’n oude jas….’

 

Aan het eind van de ochtend nam één van de gasten de microfoon om te bedanken voor alle gezelligheid en attenties van de afgelopen tijd. Mevr. van Rijn maakt hier een traditie van….leuk om te horen!

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?