Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Algemene Ledenvergadering

nieuwe-voorzitterjpg

Zoals jullie weten is de ALV van gisteravond niet doorgegaan, echter...

Beste vrijwilligers,

 

Zoals jullie weten is de ALV van gisteravond niet doorgegaan. Het bestuur heeft echter wél vergaderd en de uitslag van de ingebrachte stembiljetten bekeken. Van de 39 vrijwilligers hebben er 20 hun stem uitgebracht en deze was unaniem voor Kees Mocking als nieuwe voorzitter en Nel van Leeuwen als nieuw bestuurslid. Onze hartelijke dank voor het bezorgen van jullie stembiljet!

Wim heeft de voorzittershamer overhandigd aan Kees en de plaats van Trudy in het bestuur wordt ingenomen door Nel. Fijn, dat we met een voltallig bestuur weer verder kunnen.

En ook héél fijn, dat Wim en Trudy vrijwilliger blijven!

 

Op de agenda stonden ook de jubilarissen van het laatste kwartaal van 2021. Met hen wordt z.s.m. een afspraak gemaakt om even langs te komen om dit te vieren.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?