Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas op bezoek.

sint-2021jpeg

Weer geen treffen met de Sint Die dat heel erg jammer vindt.

 

Weer geen treffen met de Sint

Die dat heel erg jammer vindt

Hij is helemaal in mineur

Want feesten geeft het leven kleur

Ook geen bingo en gezang

En geen advocaatje ben ik bang

Sint die wil graag dat u lacht

Daarom bij u thuis gebracht

Een bingokaart; daar speelt u mee

Onder het genot van koffie of thee

Met wat lekkers van ons erbij

Maken we u vanmiddag blij

Deze bingo is heel bijzonder

Uitleg vindt u hieronder:

 

Vandaag donderdag 25 november hebben we onze gasten van de Zonnebloem verblijd met een tasje van Sinterklaas met daarin een lekkere koek (gevulde speculaas) en heerlijke chocolaatjes . De organisatie van de Zonnebloem Cothen/Langbroek heeft dit door de vele vrijwilligers rond laten brengen omdat het weer onverantwoordelijk was om een Sinterklaasfeest te houden ivm Corona. Dat was heel jammer, maar de gasten waren weer erg blij en verrast met dit lekkers. Tevens worden ze weer aan het werk gezet, er zit nml een bingokaart in het pakketje. De moeten vragen beantwoorden en dat zijn getallen. Zo kunnen de gasten tevens nog een prijs winnen.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?