Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Valentijnsactie

valentijnjpg

Valentijnsverrassing voor de Zonnebloemgasten van de afdeling Cothen/Langbroek.

Valentijnsverrassing voor de Zonnebloemgasten van de afdeling Cothen/Langbroek.

Doorgaans worden onze gasten rond Valentijnsdag tijdens een activiteit op locatie bij de koffie getrakteerd op eigengebakken wafels.

Jammer genoeg is dat nog steeds niet mogelijk. Daarom werden 122 gasten op Valentijnsdag thuis verrast met een heerlijk stuk zelfgebakken appeltaart. De dames van de activiteitencommissie zijn het hele weekend druk geweest met bakken en verpakken van de taart en vrijwilligers brachten maandagochtend onze gasten een stuk taart aan huis.

We hopen vurig dat onze volgende activiteit in maart weer op locatie kan plaatsvinden zodat de mensen elkaar weer kunnen ontmoeten en genieten van een leuk programma. Dan wordt het verslag zeker weer vergezeld met foto’s van lachende, genietende gasten!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?