Valentijnsactie

valentijnjpg

Valentijnsverrassing voor de Zonnebloemgasten van de afdeling Cothen/Langbroek.

Valentijnsverrassing voor de Zonnebloemgasten van de afdeling Cothen/Langbroek.

Doorgaans worden onze gasten rond Valentijnsdag tijdens een activiteit op locatie bij de koffie getrakteerd op eigengebakken wafels.

Jammer genoeg is dat nog steeds niet mogelijk. Daarom werden 122 gasten op Valentijnsdag thuis verrast met een heerlijk stuk zelfgebakken appeltaart. De dames van de activiteitencommissie zijn het hele weekend druk geweest met bakken en verpakken van de taart en vrijwilligers brachten maandagochtend onze gasten een stuk taart aan huis.

We hopen vurig dat onze volgende activiteit in maart weer op locatie kan plaatsvinden zodat de mensen elkaar weer kunnen ontmoeten en genieten van een leuk programma. Dan wordt het verslag zeker weer vergezeld met foto’s van lachende, genietende gasten!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?