Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

borduurmuseum in Barneveld

20220330135445-002jpg

Kleinschalige activiteit

Vandaag zijn Ank Vernooij en ondergetekende een middagje naar het borduurmuseum in Barneveld geweest. Dit kleinschalige uitje bestond uit 6 gasten en 2 chauffeurs. Wat wij daar hebben gezien is ongelooflijk. Ruim 1800 borduurwerken konden wij bezichtigen. De nachtwacht nageborduurd en ook verschillende prenten van de kunstenaars zin in geborduurde varianten te zien onder andere Anton Pieck, Rembrand, Vermeer enz. enz. Teveel om op te noemen. Het was werkelijk fantastisch. En op de 1e etage een afdeling met allerhande houtsnijwerk en houten figuren.

Ik raad iedereen die ook een kleinschalige activiteit wil organiseren om dit museum zeker te bezoeken. Iedere woensdagmiddag is het geopend van 1 tot 5 uur. Er is ook een website waarin alles staat beschreven.

Bijgaand enkele foto’s. (had ik er maar meer gemaakt.)

Echt een aanrader.

Groeten Gerrie van der Horst

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?