borduurmuseum in Barneveld

20220330135445-002jpg

Kleinschalige activiteit

Vandaag zijn Ank Vernooij en ondergetekende een middagje naar het borduurmuseum in Barneveld geweest. Dit kleinschalige uitje bestond uit 6 gasten en 2 chauffeurs. Wat wij daar hebben gezien is ongelooflijk. Ruim 1800 borduurwerken konden wij bezichtigen. De nachtwacht nageborduurd en ook verschillende prenten van de kunstenaars zin in geborduurde varianten te zien onder andere Anton Pieck, Rembrand, Vermeer enz. enz. Teveel om op te noemen. Het was werkelijk fantastisch. En op de 1e etage een afdeling met allerhande houtsnijwerk en houten figuren.

Ik raad iedereen die ook een kleinschalige activiteit wil organiseren om dit museum zeker te bezoeken. Iedere woensdagmiddag is het geopend van 1 tot 5 uur. Er is ook een website waarin alles staat beschreven.

Bijgaand enkele foto’s. (had ik er maar meer gemaakt.)

Echt een aanrader.

Groeten Gerrie van der Horst

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?