Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasbingo 2022

img0206jpg

Er zijn van die dagen, dat alles lukt..…..en zo’n dag was donderdag 14 april! De dag, waarop de Zonnebloem Cothen/Langbroek sinds 2 jaar weer de Paasbingo organiseerde.

Er zijn van die dagen, dat alles lukt..…..en zo’n dag was donderdag 14 april! De dag, waarop de Zonnebloem Cothen/Langbroek sinds 2 jaar weer de Paasbingo organiseerde.

In 2020 was deze op de valreep geannuleerd vanwege corona en nu, na 2 jaar, kon het weer doorgaan! Dankzij een perfect draaiboek van de activiteitencommissie wisten alle vrijwilligers weer precies wat er gedaan moest worden. Van het bakken van de wafels, het ophalen van de gasten tot het feestelijk aankleden van de zaal in gebouw Excelsior. De zieke gasten kregen de wafels thuisbezorgd.

Om 10.00 uur sprak voorzitter Kees Mocking een hartelijk welkomswoord en zei “Mooi, dat dit allemaal weer kan!” En daar was iedereen het helemaal mee eens! Er waren ongeveer 70 gasten gekomen en 20 vrijwilligers. De voorzitter vertelde verder, dat de opbrengst uit de collectebus van de Zonnebloem dit keer naar de vluchtelingen uit Oekraïne gaat, hier in de regio. Later zou blijken, dat de gasten een gulle gift hebben gegeven. Veel dank daarvoor!!

Na de koffie met warme wafels werden 2 ronden Bingo gespeeld en er waren prachtige prijzen te winnen. Niemand ging met lege handen naar huis. In de pauze was er natuurlijk een advocaatje met slagroom…

Aan het eind van de ochtend bedankte de voorzitter alle vrijwilligers die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt, maar het laatste woord was voor mw. Van Rijn. Traditiegetrouw neemt zij de microfoon om namens alle gasten te bedanken en gelukkig kon zij dit weer doen, omdat zij weer helemaal hersteld is.  

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?