Paasbingo 2022

img0206jpg

Er zijn van die dagen, dat alles lukt..…..en zo’n dag was donderdag 14 april! De dag, waarop de Zonnebloem Cothen/Langbroek sinds 2 jaar weer de Paasbingo organiseerde.

Er zijn van die dagen, dat alles lukt..…..en zo’n dag was donderdag 14 april! De dag, waarop de Zonnebloem Cothen/Langbroek sinds 2 jaar weer de Paasbingo organiseerde.

In 2020 was deze op de valreep geannuleerd vanwege corona en nu, na 2 jaar, kon het weer doorgaan! Dankzij een perfect draaiboek van de activiteitencommissie wisten alle vrijwilligers weer precies wat er gedaan moest worden. Van het bakken van de wafels, het ophalen van de gasten tot het feestelijk aankleden van de zaal in gebouw Excelsior. De zieke gasten kregen de wafels thuisbezorgd.

Om 10.00 uur sprak voorzitter Kees Mocking een hartelijk welkomswoord en zei “Mooi, dat dit allemaal weer kan!” En daar was iedereen het helemaal mee eens! Er waren ongeveer 70 gasten gekomen en 20 vrijwilligers. De voorzitter vertelde verder, dat de opbrengst uit de collectebus van de Zonnebloem dit keer naar de vluchtelingen uit Oekraïne gaat, hier in de regio. Later zou blijken, dat de gasten een gulle gift hebben gegeven. Veel dank daarvoor!!

Na de koffie met warme wafels werden 2 ronden Bingo gespeeld en er waren prachtige prijzen te winnen. Niemand ging met lege handen naar huis. In de pauze was er natuurlijk een advocaatje met slagroom…

Aan het eind van de ochtend bedankte de voorzitter alle vrijwilligers die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt, maar het laatste woord was voor mw. Van Rijn. Traditiegetrouw neemt zij de microfoon om namens alle gasten te bedanken en gelukkig kon zij dit weer doen, omdat zij weer helemaal hersteld is.  

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?