Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturen Garderen

img0252jpg

‘Zand erover….’

 

…..dacht Zonnebloem Cothen/Langbroek op dinsdag 17 mei jl. toen zij met een mooie rolstoelbus uit Cothen vertrok richting ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Er gingen vele rolstoelen en rollators mee, want het zou een ‘voetreis door de vaderlandse geschiedenis’ worden en zodoende waren we op alles voorbereid. Er zouden 55 personen meegaan, maar op de valreep durfden 7 gasten de reis toch niet aan. In de bus was een lotenactie georganiseerd en er konden 3 prijzen worden gewonnen. Iedereen deed mee, zelfs de chauffeur….!

De ontvangst in Garderen was hartelijk met koffie en appeltaart en daarna startte de rondwandeling. Sommige gasten waren al eerder geweest, maar omdat het thema steeds verandert, blijft het de moeite waard. Allerlei bekende historische figuren en gebeurtenissen waren levensecht te bezichtigen. Van Maarten Luther, Alva en Willem van Oranje, Rembrandt, Napoleon en het koningshuis tot een prachtig diorama van de Tweede Wereldoorlog, de Deltawerken en de Dordtse Synode! Ook bekende wetenschappers ontbraken niet. Mooi was de beeltenis van Vadertje Drees, ons allen welbekend.

Na een heerlijke lunch in het restaurant stond de bus weer klaar en werd iedereen weer veilig naar zijn zitplaats geholpen. Het was een topdag, met een klein spatje regen, maar dat was goed voor het zand 😊  

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?