Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Brunch bij Gerrie

20220810111746-3jpg

Kleinschalige activiteit georganiseerd door Gerrie en Bep.

Vandaag 10 augustus hebben Beppie Willems en ik een brunch georganiseerd bij mij thuis. Helaas was Corrie Oostveen niet aanwezig want zij is met de fiets gevallen en kan amper lopen.

We begonnen de brunch met een doperwtenmousse met serranoham. Vervolgens een gazpacho met watermeloen, tomaat en limoen. Daarna een klein huzarenslaatje. Een runderkroket en broodjes, vleeswaren  en krentenbollen. En tot slot kersenijs met warme kersen.

De gasten kwamen om 11 uur en gingen om kwart voor 3 naar huis . De gezelligheid en de verhalen van vroeger en nu deelden we met elkaar en zo was het ineens laat. Wat ook zo leuk was  : wij dachten het is veel te veel maar niets van dit alles. De mousse wilden men nog een keer proeven en de gazpacho idem. Deze was lekker koud. Al met al een hele leuke ochtend.

AAN ALLE VRIJWILLIGERS: Zo'n kleinschalige activiteit kun je ook in jouw huiskamer doen en je kunt het net zo gek en uitgebreid maken als je zelf wil. Het gaat toch om de gezelligheid. Onze gasten gingen tevreden naar huis en hadden genoten voor maar € 5,00 per persoon.

Groeten

Gerrie van der Horst

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?