Brunch bij Gerrie

20220810111746-3jpg

Kleinschalige activiteit georganiseerd door Gerrie en Bep.

Vandaag 10 augustus hebben Beppie Willems en ik een brunch georganiseerd bij mij thuis. Helaas was Corrie Oostveen niet aanwezig want zij is met de fiets gevallen en kan amper lopen.

We begonnen de brunch met een doperwtenmousse met serranoham. Vervolgens een gazpacho met watermeloen, tomaat en limoen. Daarna een klein huzarenslaatje. Een runderkroket en broodjes, vleeswaren  en krentenbollen. En tot slot kersenijs met warme kersen.

De gasten kwamen om 11 uur en gingen om kwart voor 3 naar huis . De gezelligheid en de verhalen van vroeger en nu deelden we met elkaar en zo was het ineens laat. Wat ook zo leuk was  : wij dachten het is veel te veel maar niets van dit alles. De mousse wilden men nog een keer proeven en de gazpacho idem. Deze was lekker koud. Al met al een hele leuke ochtend.

AAN ALLE VRIJWILLIGERS: Zo'n kleinschalige activiteit kun je ook in jouw huiskamer doen en je kunt het net zo gek en uitgebreid maken als je zelf wil. Het gaat toch om de gezelligheid. Onze gasten gingen tevreden naar huis en hadden genoten voor maar € 5,00 per persoon.

Groeten

Gerrie van der Horst

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?