Sinterklaas-bingo

p1030149jpg

Vol verwachting klopt ons Zonnebloemhart…..

Na 3 jaar was er op woensdag 23 november eindelijk weer een Sinterklaasfeest voor de gasten van de Zonnebloem! De opkomst was groot, iedereen had er zin in.

Het was nog donker toen de vrijwilligers al bezig waren de zaal bij Excelsior feestelijk aan te kleden en de tafels in orde te maken voor de bingo. Er waren prachtige prijzen te winnen. Ook de cadeautjes voor de gasten, die bij Sinterklaas mochten komen, stonden al klaar.

Om 10.00 uur heette voorzitter Kees Mocking iedereen van harte welkom en even later arriveerden de Sint en zijn Piet. Al bladerend in zijn boek nodigde hij enkele gasten bij zich. Sommige van hen zijn vroeger ook vrijwilliger geweest en hebben hun sporen wel verdiend.  Daarna was het de beurt aan de ‘Vrijwilligers van het Jaar’, de hapjesdames…Zij, Ria Miltenburg en Ria van Zetten verzorgen bij iedere bijeenkomst de hapjes bij het glaasje advocaat.

Ook de jubilerende vrijwilligers, Wil Oostveen, Janny van Eldik én Ria van Zetten mochten bij Sinterklaas komen en dát was voor sommigen een grote verrassing….! Zij kregen het zilveren speldje van de Zonnebloem.

Rond 11.00 uur vertrok Sinterklaas weer en gingen hij en Piet de zieken bezoeken. Zo werd niemand die dag vergeten!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?