Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas-bingo

p1030149jpg

Vol verwachting klopt ons Zonnebloemhart…..

Na 3 jaar was er op woensdag 23 november eindelijk weer een Sinterklaasfeest voor de gasten van de Zonnebloem! De opkomst was groot, iedereen had er zin in.

Het was nog donker toen de vrijwilligers al bezig waren de zaal bij Excelsior feestelijk aan te kleden en de tafels in orde te maken voor de bingo. Er waren prachtige prijzen te winnen. Ook de cadeautjes voor de gasten, die bij Sinterklaas mochten komen, stonden al klaar.

Om 10.00 uur heette voorzitter Kees Mocking iedereen van harte welkom en even later arriveerden de Sint en zijn Piet. Al bladerend in zijn boek nodigde hij enkele gasten bij zich. Sommige van hen zijn vroeger ook vrijwilliger geweest en hebben hun sporen wel verdiend.  Daarna was het de beurt aan de ‘Vrijwilligers van het Jaar’, de hapjesdames…Zij, Ria Miltenburg en Ria van Zetten verzorgen bij iedere bijeenkomst de hapjes bij het glaasje advocaat.

Ook de jubilerende vrijwilligers, Wil Oostveen, Janny van Eldik én Ria van Zetten mochten bij Sinterklaas komen en dát was voor sommigen een grote verrassing….! Zij kregen het zilveren speldje van de Zonnebloem.

Rond 11.00 uur vertrok Sinterklaas weer en gingen hij en Piet de zieken bezoeken. Zo werd niemand die dag vergeten!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?