Nieuwjaars koffieochtend

img8265jpg

Zonnebloem Cothen/Langbroek wenst iedereen een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

De nieuwjaarsbijeenkomst van Zonnebloem Cothen/Langbroek is druk bezocht. Met z’n allen werd geproost op een mooi 2023 met veel activiteiten en met het 40-jarig jubileum in september! Ook werd een moment stilgestaan bij de overledenen van het afgelopen jaar.

 

Er werd een prachtige film vertoond over alle activiteiten uit 2022 en voor iedereen die het nog eens wilde nalezen was er een mooie nieuwsbrief met een overzicht van 2022 en 2023, voorzien van de mooiste kleurenfoto’s.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?