Paasbingo

img8986jpg

5 april, een prachtige lentedag.

5 april, een prachtige lentedag. Zonnebloemgasten en vrijwilligers (85 in totaal) kwamen in de allerbeste stemming samen om de paasbingo te spelen. En dat was één groot feest. Onder het genot van een koffie, thee en een drankje met hapjes in de paasstijl kon men genieten van de bingo. Tonnie van Hengstum, Teuna van Maanen en Joke Vernooij hadden wederom een fantastisch cadeautafel gemaakt geheel in stijl van het voorjaar en Pasen. Er werden verschillende rondes gespeeld en sommigen gingen met meerdere prijzen naar huis, maar niemand ging zonder presentje de deur uit. En iedereen ging weer huiswaarts vergezeld door een heerlijke lentezon. Het was in alle opzichten een zonovergoten ochtend.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?