Boottocht Biesbosch

2c625c0a-e4bd-4b6c-ab58-fb1d7b79a246jpg

De Zonnebloem gooit de trossen los…!

De Zonnebloem gooit de trossen los…!

 

Er werd lang naar uitgekeken, maar op donderdag 25 mei was het zover: de gasten van Zonnebloem Cothen/Langbroek gingen een boottocht maken over de Merwede langs Hardinxveld, Sliedrecht en de Biesbosch. Met een touringcar vertrok men om 9.00 uur vanaf het WoZoCo om rond 11.00 uur bij de boot te arriveren. De gasten en vrijwilligers werden ontvangen met koffie/thee en warme appeltaart en de trossen werden losgegooid. De ‘Princehof’ voer over de Merwede en zette koers naar de Biesbosch, maar helaas was de sluis kapot waardoor de tocht verder op de Merwede werd voortgezet. Met een heerlijk zonnetje was er genoeg te zien en ook bijpraten bij het glaasje advocaat was gezellig.

 

Bij de uitnodiging voor deze dag was ook een lotenenvelop bijgesloten met de vraag om Zonnebloemloten te kopen. De gasten hadden daar massaal gevolg aan gegeven en op de boot werd een kleine verloting gehouden met 10 prijsjes, een kaaspakketje van onze plaatselijke kaasboerderij.

De echte prijzen worden in oktober bekend na de landelijke trekking.

Om 16.30 uur was iedereen weer thuis in Cothen of Langbroek en kon worden teruggekeken op een mooie dag.  

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?