Kerstconcert van Excelsior met lunch

p1030592jpg

Vanmorgen heeft Excelsior weer een kerstconcert gegeven voor onze gasten. Het was in één woord GEWELDIG

Bij de Zonnebloem is altijd plaats in de herberg

 

Traditioneel gaf Excelsior op zaterdag 9 december een prachtig concert voor de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek. Na de pauze stond het programma geheel in het teken van kerst zodat we al helemaal in kerststemming kwamen. Na afloop werd er door de leden van fanfare en de Zonnebloemgasten, 100 in totaal, gesmuld van een heerlijke kerstlunch: erwtensoep met belegd brood van Bert Zumbrink. Fantastisch om zo met elkaar samen te zijn.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?