Eigenwijs het nieuwe jaar in

p1030611jpg

De Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek startte het jaar traditioneel met de Nieuwjaarsochtend.

De Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek startte het jaar traditioneel met de Nieuwjaarsochtend op woensdag 10 januari. Onder het genot van een kop koffie wensten meer dan 80 gasten en vrijwilligers elkaar een gelukkig en gezond 2024. Onze voorzitter, Kees Mocking, heette iedereen welkom, met name het vrouwenkoor Eigen Wijs uit Wijk bij Duurstede. Dit koor is al eerder te gast geweest en verraste ons wederom met een fantastisch repertoire. In de pauze werd een prachtige film vertoond van de activiteiten van afgelopen maanden. De film is gemaakt door een van onze vrijwilligers, Jan van Werkhoven. En er werd natuurlijk getoost op het nieuwe jaar. We gaan er op onze eigen wijze weer een mooi jaar van maken.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?