BROEKHUIS SPONSORT DE ZONNEBLOEM DOOR MIDDEL VAN DE CLUBBONUS

Broekhuis draagt de Zonnebloem Rijn & Heuvel graag een warm hart toe.

Broekhuis ondersteunt onze afdeling met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de kas wordt gestort wanneer iemand die de Zonnebloem een warm hart toedraagt, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

• € 150 bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
• € 15 bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100 (dit geldt voor alle automerken)
• € 25 bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500
(dit geldt voor alle automerken)

Vrijwilligers, donateurs en verder iedereen die de Zonnebloem een warm hart toedraagt, vullen op deze manier dus onze kas aan.
Help je mee? Neem contact op met de Zonnebloem afdeling in uw woonplaats voor de “spelregels”.
De Broekhuis Groep vertegenwoordigt negen automerken – BMW, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA en Volvo – in 40 vestigingen.
In onze regio heeft Broekhuis vestigingen in De Bilt, Doorn, Veenendaal en Zeist.
Maar men kan voor de sponsoractie in elke vestiging terecht, dus ook bijvoorbeeld in het naburige Ede.
Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. Kijk ook op www.broekhuis.nl.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. Vanuit de hoofdgedachte “Er kan zoveel meer dan je denkt” wordt alles op alles gezet om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan de tienduizenden vrijwilligers ook voor en samen met de donateurs maken ze het Zonnebloemwerk mogelijk. In de regio Rijn & Heuvel zijn 14 plaatselijke afdelingen actief.

Nog vragen? Dan kunt u terecht bij onze penningmeester: penningmeester@zonnebloemcothen.nl of een telefoontje naar onze secretaris

http://www.broekhuisgroep.nl/

Meldingsformulier Broekhuisgroep

http://www.onwezenodijk.nl/

Meldingsformulier Onwezen

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?