Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Loten Zonnebloem 2021 Cothen/Langbroek

WIJ HOPEN DAT U ALLEMAAL DE MOEITE WILT NEMEN, OM ONS TE STEUNEN. WIJ ZIJN U ZEER DANKBAAR.

 

Lieve vrienden, familie en kennissen,

 

Door het overweldigende succes van vorig jaar willen we dit jaar de zonnebloemloten weer online gaan verkopen. Ook omdat wij nog geen mogelijkheid hebben om onze overheerlijke wafels te verkopen, om zodoende geld te verdienen om voor onze zonnebloemgasten uit Cothen en Langbroek leuke activiteiten te organiseren. Van de opbrengsten die we vorig jaar verdiend hebben aan de online verkoop van de loten hebben we onze gasten maandelijks een bezoekje gebracht op gepaste afstand en hen een kleinigheidje aangeboden. De zonnebloemgasten waren hier reuze enthousiast over, maar ook dit kost natuurlijk geld.

Daarom zijn we nu een online actie gestart om onze loten alsnog te verkopen.

 DOET U MEE ????? 

 Ga dan naar : WWW.ZONNEBLOEMRH.NL

Hier selecteert u eerst : Afdeling Cothen/ Langbroek

Daarna gaat u naar de lotenverkooppagina van de zonnebloem.

Hier geeft u aan hoeveel loten u wilt kopen, vult uw contactgegevens in en rekent af via IDEAL.

U ontvangt een email als bevestiging met daarin uw geregistreerde lotnummers.

 Mocht u nog vragen hebben, mail dan svp naar ellyvernooy@gmail.com.

Ik zal u dan verder helpen.

 WIJ HOPEN DAT U ALLEMAAL DE MOEITE WILT NEMEN, OM ONS TE STEUNEN.

WIJ ZIJN U ZEER DANKBAAR.                                                            

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?