Vrijwilligers in het zonnetje

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem afdeling Culemborg verraste haar vrijwilligers met een echt Culemborgs uitje.

Zaterdag 30 september was het startsein in de kasteeltuin. Een enthousiaste en bevlogen Bas Smorenburg vertelde over de geschiedenis van het kasteel in de loop der eeuwen. Je kon een spelt horen vallen tijdens zijn presentatie, echt fantastisch en leerzaam.

En toen op weg naar het Huis van de Stad. Een warme ontvangst van Cecile en Laurent Schandrin met koffie en gebak. De vrijwilligers Wil en Bets gaven de Zonnebloemers vervolgens in twee groepen een rondleiding en ook hier werd met veel kennis en enthousiasme verteld over de rijke historie van Culemborg en haar inwoners.

Beneden werden we verwend met een drankje en hapje, de stemming zat er goed in. Om 17.30 uur werden we verrast met een warm buffet waarbij meesterkok Laurent en zijn staf hun beste beentje hadden voorgezet. In een sfeervolle kelder werd er bij kaarslicht genoten van een fantastisch diner! Tot slot werden Cécile en Laurent  in de bloemen gezet en bedankt, want dankzij hun sponsoring was dit allemaal mogelijk gemaakt. HULDE!

Erika Boersbroek

0345-707042
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops